Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Αποστολή από 4.99€

Η αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται. Αποστέλλονται μόνο προπληρωμένες παραγγελίες. Οι ηλεκτρονικές πληρωμές πραγματοποιούνται με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό για λόγους διασφάλισης των συναλλαγών.

Αποστέλλουμε την παραγγελία σας με courier σε όλη την Ελλάδα με 4,99 €.*

Η αποστολή παραδίδεται στο courier την επόμενη εργάσιμη μέρα από την πληρωμή. Το courier παραδίδει σε εσάς μία εργάσιμη μέρα μετά (δυσπρόσιτες περιοχές και νησιωτικοί προορισμοί μέχρι 5-7 ημέρες, ανάλογα με τους όρους του courier).

* Εξαιρούνται ελάχιστα προϊόντα για τα οποία υπάρχει επιπλέον πάγια ογκομετρική χρέωση 3.50 ευρώ, η οποία και αναφέρεται στη σελίδα του συγκεκριμένου προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή το τελικό ποσό διαμορφώνεται στα 7,49 € ως εξής: Βασική χρέωση αποστολής+επιπλέον χρέωση: 4.99 € +3.50 € = 8,49 €. Ισχύει για παραγγελίες μέχρι 79 €.

Άνω των 79 € η αποστολή είναι δωρεάν για όλες τις παραγγελίες.

shipping
* Δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή. Οι ηλεκτρονικές πληρωμές πραγματοποιούνται με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό για λόγους διασφάλισης των συναλλαγών. Η δωρεάν αποστολή ισχύει για όλη Περισσότερα...
courier
Η αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται. Αποστέλλονται μόνο προπληρωμένες παραγγελίες. Οι ηλεκτρονικές πληρωμές πραγματοποιούνται με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό για λόγους διασφάλισης των συναλλαγών. Αποστέλλουμε την παραγγελία Περισσότερα...