Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Όροι χρήσης – Προσωπικά δεδομένα – Ασφάλεια – Επιστροφές

Η παρούσα ιστοσελίδα www.guruzz.com.gr αποτελεί τη διαδικτυακή παρουσία του φυσικού μας καταστήματος ειδών δώρου και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε τα προϊόντα που διαθέτουμε σε αυτό να μπορούν να διατίθενται και για ηλεκτρονική αγορά και λειτουργεί σύμφωνα με τους όρους που ακολουθούν. Η χρήση του ιστότοπου και οι αγορές από αυτόν σημαίνουν συναίνεσή σας, οπότε συστήνουμε να διαβάσετε όλους τους όρους που ακολουθούν.

Προσωπικά δεδομένα – Ασφάλεια

Η ιστοσελίδα ακολουθεί τον ΓΚΠΠΔ, τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων της Ευρωπαϊκής για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας. Για τη διασφάλιση των online συναλλαγών χρησιμοποιείται το πρωτόκολλο SSL,που κρυπτογραφεί τις προσωπικές πληροφορίες, έτσι ώστε να μην είναι δυνατή η παρέμβαση τρίτων προσώπων σε αυτές, κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους μέσω του Διαδικτύου. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο σημείο αναφοράς για την πιστοποίηση διαδικτυακών τόπων και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των χρηστών και των σέρβερς- διαδικτυακών εξυπηρετητών. Η κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία περιλαμβάνει την εξής διαδικασία: οι πληροφορίες που αποστέλλονται από έναν χρήστη σε έναν εξυπηρετητή κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και αποκρυπτογραφούνται μόνο από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι τις πληροφορίες κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους. Επίσης, όλες οι πληροφορίες που μεταφέρονται με το πρωτόκολλο SSL και από έναν μηχανισμό, που εξακριβώνει αυτόματα εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχθεί κατά την μεταφορά. Περισσότερες πληροφορίες για το πρωτόκολλο SSL μπορείτε να βρείτε εδώ.

Εγγραφή στο Newsletter

Κατά την εγγραφή σας στο Newsletter επιβεβαιώνετε ότι είστε άνω των 18 ετών και δέχεστε ότι συμπληρώνοντας το e-mail σας επιθυμείτε να λαμβάνετε νέα του Guruzz και ενημερώσεις για τα προϊόντα του καταστήματος. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να διακόψετε την ενημέρωση από το Guruzz μέσω ειδικών link που παρέχονται σε κάθε e-mail που λαμβάνετε από το Guruzz και να ζητήσετε διαγραφή του e-mail σας από την εταιρεία. Το mail σας δεν πρόκειται ποτέ να διατεθεί σε τρίτους για διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς. Τα μήνυματα Newsletter που λαμβάνετε πληρούν τις προϋποθέσεις Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων, αφού φέρουν ευκρινώς τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα, καθώς και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών.

Τα δικαιώματά σας

Είναι δικαίωμά σας να ενημερωθείτε για τα στοιχεία των προσωπικών δεδομένων που επεξεργαζόμαστε για τις ανάγκες ολοκλήρωσης και αποστολής της κάθε παραγγελίας σας. Τα δεδομένα συλλέγονται μόνο για τη διενέργεια των απαραίτητων διαδικασιών ώστε να πραγματοποιηθεί η αγορά, πώληση και αποστολή των προϊόντων που ζητάτε και αποτελεί μία νόμιμη διαδικασία. Τα δεδομένα αυτά είναι το όνομά σας, το επίθετό σας, η διεύθυνσή σας. ο τηλεφωνικός αριθμός, η διεύθυνση e-mail σας. Δεν αποκαλύπτονται σε καμία περίπτωση σε τρίτα πρόσωπα, με την εξαίρεση εκείνων που είναι απαραίτητοι για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών και αποστολών, όπως οι χειριστές των οικονομικών διεκπεραιώσεων (τράπεζα), οι πάροχοι internet, οι εταιρίες courier και πραγματοποιούνται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.
Επίσης έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε τα στοιχεία που φυλάσσουμε, τα οποία διατηρούνται μόνο μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία διεκπεραίωσης, αποστολής των παραγγελιών. Διατηρούνται μέχρι την ολοκλήρωση λογιστικών και λοιπών διοικητικών διαδικασιών και για τους λόγους αυτούς και μόνο διατηρούνται για το χρονικό διάστημα που ορίζεται από τον φορολογικό νόμο. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων κατά την επεξεργασία τους, τα φυσικά πρόσωπα δύνανται να επικοινωνήσουν με το αρμόδιο: ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ TMHMAΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, Χρεμωνίδου 5, τηλ. 2107563355, e-mail agora@guruzz.gr.

Ο ιστότοπος μπορεί να περιέχει links – συνδέσμους σε άλλους ιστότοπους. Δεν ευθύνεται για το περιεχόμενό τους, ούτε για τυχόν βλάβες ή ζημιές μπορεί να προκύψουν από την επίσκεψη ή τη χρήση τους.

Επιστροφές

Σε όλες τις  περιπτώσεις, που αφορούν στις επιστροφές εμπορευμάτων, θα πρέπει να μας στείλετε e-mail στο agora@guruzz.gr. Πρέπει να  αναγράφονται ο κωδικός παραγγελίας, τα προσωπικά σας στοιχεία και απαραιτήτως το τηλέφωνο επικοινωνίας  σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το guruzz.com.gr, εντός επτά ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, για να δικαιούστε επιστροφή της αξίας των εμπορευμάτων, εξαιρουμένων των εξόδων παράδοσης.

Επιστροφές γίνονται δεκτές  εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας. Εάν θέλετε να αλλάξετε το προϊόν που έχετε παραγγείλει και να παραλάβετε κάποιο άλλο που επιθυμείτε, θα πρέπει είτε να μας καλέσετε στο 2107563355 (ώρες καταστημάτων, πατήστε εδώ) είτε να μας στείλετε  e-mail στο agora@guruzz.gr. Θα πρέπει να μας αναφέρετε τις πληροφορίες του προϊόντος που θέλετε να αγοράσετε και του προϊόντος που θέλετε να επιστρέψετε.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, το κάθε προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική συσκευασία, να είναι σε αχρησιμοποίητη κατάσταση και να συνοδεύεται από  τη σχετική απόδειξη των αγορασθέντων εμπορευμάτων. Δεν μπορεί να γίνει αλλαγή εμπορευμάτων που έχουν αποσφραγισθεί, χρησιμοποιηθεί ή φθαρεί. Εάν κατά τη παραλαβή της παραγγελίας σας διαπιστώσετε ελάττωμα, καταστροφή ή οποιοδήποτε λάθος θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα στο  2107563355 ή στο agora@guruzz.gr

Η επιστροφή των εμπορευμάτων γίνεται με δική σας ευθύνη και έξοδα. Όλες οι επιστροφές γίνονται στη διεύθυνση:

Κατάστημα δώρων Guruzz, Χρεμωνίδου 5, 11634 Αθήνα

Δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε απώλεια ή καταστροφή των εμπορευμάτων κατά την αποστολή επιστροφής τους. Προτείνουμε, χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό κατά οποιονδήποτε τρόπο, για τις επιστροφές σας να επιλέξετε courier ή συστημένο δέμα.

Αλλαγές στους όρους

Η τροποποίηση των παραπάνω όρων μπορεί να γίνει μονομερώς από εμάς οποτεδήποτε για να ακολουθείται η ισχύουσα νομοθεσία. Όλες οι αλλαγές ανακοινώνονται άμεσα στο site στα ελληνικά. Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών των προϊόντων και των διαδικασιών συναλλαγών και αποστολών.

Τιμές και περιγραφές προϊόντων

Οι τιμές των προϊόντων αναγράφονται σε ευρώ και ενδέχεται να μεταβάλλονται. Ενώ διατηρούμε το δικαίωμα της μεταβολής οποτεδήποτε, ωστόσο δεσμευόμαστε στην εκτέλεση των παραγγελιών με τις τιμές των προϊόντων, όπως αναφέρονταν στον ιστότοπο κατά τη μέρα και ώρα παραγγελίας σας. Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη είτε στις τιμές είτε στις περιγραφές των προϊόντων. Οι πληροφορίες για τις περιγραφές για τα χαρακτηριστικά των προϊόντων προέρχονται από τους προμηθευτές μας, που μας διαθέτουν πιστοποιημένα προϊόντα αλλά ο ιστότοπος guruzz.com.gr απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη σχετικά με την ισχύ τους. Το ίδιο ισχύει για τις φωτογραφίες, οι οποίες είναι ενδεικτικές των προϊόντων και παρέχονται σε εμάς από τους προμηθευτές μας.

*Η συγκεκριμένη πολιτική απορρήτου και τα δικαιώματα και υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτήν διέπεται από τις διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679, για δε την επίλυση τυχόν διαφορά με αφορμή την παρούσα πολιτική απορρήτου, την ισχύ της, την ερμηνεία της και την λειτουργία του δικτυακού τόπου αποκλειστικά αρμόδια είναι τα Δικαστήρια της έδρας της εταιρείας. Εάν κάποιος όρος στην πολιτική απορρήτου κριθεί άκυρος ή ακυρώσιμος, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς όμως να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Η εταιρία επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματός της.