Δώρα Guruzz – Παγκράτι – Αθήνα

Στο κέντρο της Αθήνας, στον πιο εμπορικό δρόμο του Παγκρατίου, βρίσκεται το κατάστημά μας με μεγάλη ποικιλία δώρων, διακοσμητικών και φυσικά ευχετήριων καρτών. Γιατί, συχνά, το μήνυμα είναι πιο σημαντικό από το ίδιο το δώρο. Το γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, το να προσφέρουμε χαρά είναι ειδικότητά μας. Η εταιρία μας κλείνει άλλωστε 21 χρόνια στον χώρο του δώρου. Φίλοι και πελάτες μας αποκαλούν “guru” του δώρου, άλλωστε έτσι προέκυψε και η επωνυμία του δεύτερου καταστήματός μας στο κέντρο της Αθήνας, στο Παγκράτι.

Κούπες, μεταλλικές μινιατούρες, παιχνίδια, από βρεφικά μέχρι εκπαιδευτικά και αξεσουάρ είναι κάποιες από τις κατηγορίες πρωτότυπων και έξυπνων δώρων που έχουμε να σας προτείνουμε. Διαθέτουμε τις μινιατούρες της Bullyland και πολλά επώνυμα λούτρινα, όπως της Disney, τη σειρά της Peppa, στρουμφάκια και ήρωες του Ice Age. Επίσης έχουμε επιλεγμένα προσωπικά δώρα, όπως σετ με στυλό, αναπτήρες Zippo, βραχιόλια, για γυναίκες και άντρες, και κομπολόγια.

Με χαρά σας περιμένουμε στο κατάστημά μας να σας γνωρίσουμε από κοντά. Γιατί το δώρο παραμένει μία άμεση και διαδραστική εμπειρία. Ετοιμάσαμε αυτό το site για να ενημερώνεστε για τις προτάσεις μας και για να σας δίνουμε έξυπνες ιδέες. Ορισμένα από τα προϊόντα μας σύντομα θα διατίθενται και για online αγορές. Μπορείτε πάντα να μας καλέσετε για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά. Θα μας βρείτε επίσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου μπορούμε να επικοινωνούμε.

Instagram

Facebook

Scroll Up