Κατάστημα δώρων Guruzz

Στο κέντρο της Αθήνας, στον πιο εμπορικό δρόμο του Παγκρατίου, βρίσκεται το κατάστημά μας με μεγάλη ποικιλία δώρων, διακοσμητικών και φυσικά ευχετήριων καρτών. Γιατί, συχνά, το μήνυμα είναι πιο σημαντικό από το ίδιο το δώρο. Το γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, το να προσφέρουμε χαρά είναι ειδικότητά μας. Η εταιρία μας κλείνει άλλωστε 21 χρόνια στον χώρο του δώρου. Φίλοι και πελάτες μας αποκαλούν “guru” του δώρου, άλλωστε έτσι προέκυψε και η επωνυμία του δεύτερου καταστήματός μας στο κέντρο της Αθήνας, στο Παγκράτι.

Με χαρά σας περιμένουμε στο κατάστημά μας να σας γνωρίσουμε από κοντά. Γιατί το δώρο παραμένει μία άμεση και διαδραστική εμπειρία.

Κούπες, μεταλλικές μινιατούρες, παιχνίδια, από βρεφικά μέχρι εκπαιδευτικά και αξεσουάρ είναι κάποιες από τις κατηγορίες πρωτότυπων και έξυπνων δώρων που έχουμε να σας προτείνουμε. Διαθέτουμε τις μινιατούρες της Bullyland και πολλά επώνυμα λούτρινα, όπως της Disney, τη σειρά της Peppa, στρουμφάκια και ήρωες του Ice Age. Επίσης έχουμε επιλεγμένα προσωπικά δώρα, όπως σετ με στυλό, αναπτήρες Zippo, βραχιόλια, για γυναίκες και άντρες, και κομπολόγια.

Ετοιμάσαμε αυτό το site για να ενημερώνεστε για τις προτάσεις μας και για να σας δίνουμε έξυπνες ιδέες. Μία μεγάλη ποικιλία από τα προϊόντα μας διατίθενται για online αγορές, οπότε μπορείτε να επισκέπτεσθε το site μας είτε για να τα παραγγείλετε και να τα παραλάβετε από το κατάστημά μας είτε να σας το στείλουμε είτε απλά να ενημερώνεστε για τη διαθεσιμότητα τους και να έρθετε να τα δείτε από κοντά. Μπορείτε πάντα να μας καλέσετε για οτιδήποτε χρειαστείτε και για όποια απορία έχετε.

Είμαστε πάντα κοντά σας να σας κάνουμε προτάσεις αν χρειάζεστε συμβουλές για το κατάλληλο δώρο, είμαστε άλλωστε ο προσωπικός σας guru. Μπορείτε να μας βρείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απ΄ όπου μπορούμε να επικοινωνούμε. Θα χαρούμε να ακούσουμε τις απόψεις σας και τα σχόλιά σας!