Τρόποι παραγγελίας, πληρωμής & αποστολής

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας ηλεκτρονικά. Αφού επιλέξετε τα προϊόντα, θα ακολουθήσετε τα βήματα της διαδικασίας εύκολα, χωρίς να απαιτείται εγγραφή σας.

Επίσης μπορείτε να μας καλέσετε στο 2107563355 (ωράριο καταστημάτων, πατήστε εδώ) και πραγματοποιήσετε την παραγγελία των προϊόντων που έχετε επιλέξει από το site τηλεφωνικά.

Παραλαβή από το κατάστημα

Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα από το φυσικό μας κατάστημα, Guruzz, στην εμπορική οδό Χρεμωνίδου 5, Παγκράτι, κατά το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος (πατήστε εδώ) και να πληρώσετε κατά την παραλαβή με μετρητά ή με πιστωτική-χρεωστική κάρτα, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Τρόπος πληρωμής

Οι ηλεκτρονικές πληρωμές πραγματοποιούνται με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό.

Περισσότερες πληροφορίες για τους τρόπους πληρωμής:

Μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό: Με e-banking, κατάθεση σε τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας, για τους οποίους θα ενημερωθείτε κατά την ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας. Η παραγγελία σας θα προετοιμαστεί κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τις τράπεζες συνεργασίας της εταιρίας και αφού το ποσό εξόφλησής της εμφανιστεί στον λογαριασμό.

Η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση αναμονής μέχρι την επιβεβαίωση κατάθεσης από την τράπεζα. Στις περισσότερες περιπτώσεις απαιτούνται μέχρι 2 εργάσιμες ημέρες για τον σκοπό αυτό. Θα ενημερωθείτε σχετικά με τις τράπεζες που συνεργάζεται η εταιρεία τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.

Σε περίπτωση εμβάσματος, δηλαδή πληρωμή από τράπεζα στην οποία η εταιρεία δεν διατηρεί λογαριαμό, όλα έξοδα εμβάσματος (επιλογή OUR κατά τη μεταφορά μεταξύ λογαριασμών διαφορετικών τραπεζών) επιβαρύνουν εσάς. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι δεν έχει καταβληθεί το ακριβές ποσό των τραπεζικών επιβαρύνσεων του εμβάσματος, η παραγγελία δεν θα εκτελείται.

Για τη διευκόλυνση σας παρακαλούμε να αποστείλετε αντίγραφο του καταθετηρίου όπου θα αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό στο agora@guruzz.gr.
Εάν δεν πραγματοποιηθεί κατάθεση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία σας ακυρώνεται.

Σε όλες τις περιπτώσεις, το τελικό ποσό περιλαμβάνει το κόστος των μεταφορικών και περιλαμβάνει τον Φ.Π.Α.

Κόστος – Τρόποι αποστολής

Το κόστος αποστολής είναι 2.90 ευρώ για όλη την Ελλάδα. Το ποσό περιλαμβάνει τον Φ.Π.Α.

Για αγορές άνω των 25 ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

Οι παραγγελίες προετοιμάζονται κατόπιν εκκαθάρισης της πληρωμής στην τράπεζα, την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα, αναλόγως της ώρας πραγματοποίησης της παραγγελίας.

Η παράδοση στην εταιρία courier, ACS ή Γενική Ταχυδρομική, πραγματοποιείται την επόμενη ή τη μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα της πληρωμής, δηλ. εντός 48 ωρών από την παραγγελία, αναλόγως της ώρας εκκαθάρισης της πληρωμής στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας. Για νησιωτικούς και δυσπρόσιτους προορισμούς η παραγγελία παραδίδεται σε τρεις εργάσιμες ημέρες, δηλ. εντός 72 ωρών.

Εάν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας, όπως απεργίες, κακοκαιρία, οι παραδόσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν και δεν φέρουμε καμμία ευθύνη για τους καθυστερημένους χρόνους παράδοσης. Σε κάθε περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, ώστε να σας ενημερώσουμε.

Αν το προϊόν βρίσκεται σε προσωρινή ή μόνιμη έλλειψη, έχετε διακαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας.

Εάν κατά τη παραλαβή της παραγγελίας σας διαπιστώσετε ελάττωμα, καταστροφή ή οποιοδήποτε λάθος θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα στο  2107563355 ή στο agora@guruzz.gr .

Εντοπισμός δέματος

ACS: Πατήστε εδώ για να αναζητήστε την αποστολή σας.

Γενική Ταχυδρομική: Πατήστε εδώ για να αναζητήστε την αποστολή σας.

Home
Search
Cart