Τρόποι παραγγελίας, πληρωμής & αποστολής

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας ηλεκτρονικά. Αφού επιλέξετε τα προϊόντα, θα ακολουθήσετε τα βήματα της διαδικασίας εύκολα, χωρίς να απαιτείται εγγραφή σας.

Επίσης μπορείτε να μας καλέσετε στο 2107563355 (ωράριο καταστημάτων, πατήστε εδώ) και πραγματοποιήσετε την παραγγελία των προϊόντων που έχετε επιλέξει από το site τηλεφωνικά.

Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα από το φυσικό μας κατάστημα, Guruzz, στην εμπορική οδό Χρεμωνίδου 5, Παγκράτι, κατά το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος (πατήστε εδώ) και να πληρώσετε κατά την παραλαβή με μετρητά ή με πιστωτική-χρεωστική κάρτα.

Τρόπος πληρωμής

Οι ηλεκτρονικές πληρωμές πραγματοποιούνται με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό.

Περισσότερες πληροφορίες για τους τρόπους πληρωμής:

Μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό: Με e-banking, κατάθεση σε τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας, για τους οποίους θα ενημερωθείτε κατά την ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας. Η παραγγελία σας θα προετοιμαστεί κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας, για να ενημερωθείτε για τις τράπεζες συνεργασίας της εταιρίας και αφού το ποσό εξόφλησής της εμφανιστεί στον λογαριασμό.

Η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση αναμονής μέχρι την επιβεβαίωση κατάθεσης από την τράπεζα. Στις περισσότερες περιπτώσεις απαιτούνται μέχρι 2 εργάσιμες ημέρες για τον σκοπό αυτό. Σε περίπτωση εμβάσματος, όλα έξοδα εμβάσματος (επιλογή OUR κατά τη μεταφορά μεταξύ λογαριασμών διαφορετικών τραπεζών) επιβαρύνουν εσάς.

Για τη διευκόλυνση σας παρακαλούμε να αποστείλετε αντίγραφο του καταθετηρίου όπου θα αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό στο agora@guruzz.gr.
Εάν δεν πραγματοποιηθεί κατάθεση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία σας ακυρώνεται.

Σε όλες τις περιπτώσεις, το τελικό ποσό περιλαμβάνει και το κόστος των μεταφορικών και περιλαμβάνει τον Φ.Π.Α.

Τρόποι αποστολής

Το κόστος αποστολής είναι 2.90 ευρώ για όλη την Ελλάδα. Το ποσό περιλαμβάνει τον Φ.Π.Α.

Οι παραγγελίες προετοιμάζονται κατόπιν εκκαθάρισης της πληρωμής στην τράπεζα, την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα, αναλόγως της ώρας πραγματοποίησης της παραγγελίας.

Η παράδοση από την εταιρία courier, μέρα στο courier, ACS ή Γενική Ταχυδρομική, πραγματοποιείται την επόμενη ή τη μεθεπόμενη ημέρα της πληρωμής, δηλ. εντός 48 ωρών από την παραγγελία, αναλόγως της ώρας εκκαθάρισης της πληρωμής στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας. Για νησιωτικούς και δυσπρόσιτους προορισμούς η παραγγελία παραδίδεται σε τρεις εργάσιμες ημέρες, δηλ. εντός 72 ωρών.

Εάν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας, όπως απεργίες, κακοκαιρία ή το προϊόν βρίσκεται σε έλλειψη, οι παραδόσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν. Σε κάθε περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας,ώστε να σας ενημερώσουμε και να έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας.

Εάν κατά τη παραλαβή της παραγγελίας σας διαπιστώσετε ελάττωμα, καταστροφή ή οποιοδήποτε λάθος θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα στο  2107563355 ή στο agora@guruzz.gr .

Εντοπισμός δέματος

ACS: Πατήστε εδώ για να αναζητήστε την αποστολή σας.

Γενική Ταχυδρομική: Πατήστε εδώ για να αναζητήστε την αποστολή σας.