Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τρόποι παραγγελίας, πληρωμής & αποστολής

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας ηλεκτρονικά. Αφού επιλέξετε τα προϊόντα, θα ακολουθήσετε τα βήματα της διαδικασίας εύκολα, χωρίς να απαιτείται εγγραφή σας. Η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν υποστήριζεται προς το παρόν.

Επίσης μπορείτε να μας καλέσετε στο 2107563355 (ωράριο καταστημάτων, πατήστε εδώ) και πραγματοποιήσετε την παραγγελία των προϊόντων που έχετε επιλέξει από το site τηλεφωνικά.

Πληρωμή

Οι ηλεκτρονικές πληρωμές πραγματοποιούνται με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό, για την απόλυτη διασφάλιση των συναλλαγών.

Θα λάβετε e-mail με τον αριθμό λογαριασμού της τράπεζας που δηλώσατε, μετά το επιβεβαιωτικό e-mail που αποστέλλεται αυτόματα κατά την υποβολή της παραγγελίας για την προπληρωμή της. Εάν η παραγγελία υποβληθεί μεταξύ 21.00-9.00, θα λάβετε το e-mail την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε περίπτωση εμβάσματος, δηλαδή πληρωμή από τράπεζα στην οποία η εταιρεία δεν διατηρεί λογαριασμό, όλα τα έξοδα εμβάσματος (επιλογή OUR κατά τη μεταφορά μεταξύ λογαριασμών διαφορετικών τραπεζών) επιβαρύνουν εσάς. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι δεν έχει καταβληθεί το ακριβές ποσό των τραπεζικών επιβαρύνσεων του εμβάσματος, η παραγγελία δεν θα εκτελείται.

Η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση αναμονής μέχρι την επιβεβαίωση κατάθεσης από την τράπεζα. Στις περισσότερες περιπτώσεις απαιτούνται μέχρι 2 εργάσιμες ημέρες για τον σκοπό αυτό.

Σε όλες τις περιπτώσεις, το τελικό ποσό περιλαμβάνει το κόστος των μεταφορικών και περιλαμβάνει τον Φ.Π.Α.

Για τη διευκόλυνση σας παρακαλούμε να αποστείλετε αντίγραφο του καταθετηρίου όπου θα αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο στο agora@guruzz.gr.
Εάν δεν πραγματοποιηθεί κατάθεση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία σας ακυρώνεται.

Κόστος – Τρόποι αποστολής

Το κόστος αποστολής είναι 4.99* ευρώ για όλη την Ελλάδα. Το ποσό περιλαμβάνει τον Φ.Π.Α.

*Εξαιρούνται ελάχιστα προϊόντα για τα οποία υπάρχει επιπλέον χρέωση 3.50 €, η οποία και αναφέρεται στη σελίδα του συγκεκριμένου προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή το τελικό ποσό διαμορφώνεται στα 8,49 € ως εξής: Βασική χρέωση αποστολής+επιπλέον χρέωση: 4.99 € +3.50 € = 8,49 €.

Για αγορές άνω των 79 € η αποστολή είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα, για όλα τα προϊόντα.

Οι παραγγελίες προετοιμάζονται κατόπιν εκκαθάρισης της πληρωμής στην τράπεζα, την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα, αναλόγως της ώρας πραγματοποίησης της παραγγελίας και της πληρωμής. Θα λάβετε e-mail με τον αριθμό λογαριασμού της τράπεζας που δηλώσατε, μετά το επιβεβαιωτικό e-mail που αποστέλλεται αυτόματα κατά την υποβολή της παραγγελίας για την προπληρωμή της. Εάν η παραγγελία υποβληθεί μεταξύ 21.00-9.00, θα λάβετε το e-mail την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Η παράδοση της παραγγελία σας στην εταιρία courier, ACS ή Γενική Ταχυδρομική, πραγματοποιείται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημέρα πληρωμής. Σε κάποιες περιπτώσεις πραγματοποιείται και την ίδια, αλλά δεν μπορούμε να το εγγυηθούμε. Το courier παραδίδει σε εσάς μία εργάσιμη μέρα μετά. Για δυσπρόσιτους προορισμούς οι χρόνοι ενδέχεται να διαφέρουν: η παραγγελία παραδίδεται από 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες και για νησιωτικούς μπορεί να φτάσει και τις 7 εργάσιμες ημέρες.

Εάν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας, όπως απεργίες, κακοκαιρία, οι παραδόσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν και δεν φέρουμε καμμία ευθύνη για τους καθυστερημένους χρόνους παράδοσης. Σε κάθε περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, ώστε να σας ενημερώσουμε.

Αν το προϊόν βρίσκεται σε προσωρινή ή μόνιμη έλλειψη, έχετε δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας.

Παραλαβή από το κατάστημα

Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα από το φυσικό μας κατάστημα, Guruzz, στην εμπορική οδό Χρεμωνίδου 5, Παγκράτι, κατά το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος (πατήστε εδώ) και να πληρώσετε κατά την παραλαβή με μετρητά ή με πιστωτική-χρεωστική κάρτα, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Μετά την υποβολή της παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικώς για να μας ενημερώσετε για την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας. Η επικοινωνία γίνεται κατά τις εργάσιμες ώρες του καταστήματος.

Εντοπισμός δέματος

Εάν κατά τη παραλαβή της παραγγελίας σας διαπιστώσετε ελάττωμα, καταστροφή ή οποιοδήποτε λάθος θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα στο  2107563355 ή στο agora@guruzz.gr.

ACS: Πατήστε εδώ για να αναζητήστε την αποστολή σας.

Γενική Ταχυδρομική: Πατήστε εδώ για να αναζητήστε την αποστολή σας.