Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Στο κέντρο της Αθήνας, στον πιο εμπορικό δρόμο του Παγκρατίου, βρίσκεται το κατάστημά μας με μεγάλη ποικιλία δώρων, παιχνιδιών και φυσικά ευχετήριων καρτών. Είμαστε μία εξειδικευμένη εταιρεία στον χώρο του δώρου και του παιχνιδιού και το Guruzz είναι το κατάστημα λιανικής της εταιρείας. Από το 2001 δραστηριοποιούμαστε στο χώρο και οι εταίροι μας, μια που η εταιρεία μας είναι ομόρρυθμη (ΟΕ) έχουν εργαστεί σε μεγάλες εταιρείες χονδρικής και λιανικής.

Διαθέτουμε επίσης μία από τις μεγαλύτερες συλλογές ευχετηρίων καρτών της ελληνικής αγοράς για να συνοδεύσετε τα δώρα σας. Γιατί, συχνά, το μήνυμα είναι πιο σημαντικό από το ίδιο το δώρο. Το γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, το να προσφέρουμε χαρά είναι ειδικότητά μας. Ψάχνετε για μαγαζιά με δώρα και με πρωτότυπες προτάσεις; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Το κατάστημα δώρων Guruzz και η εταιρία μας κλείνει 22 χρόνια στον χώρο του δώρου και του παιχνιδιού. Φίλοι και πελάτες μας αποκαλούν “guru” του δώρου, άλλωστε έτσι προέκυψε και η επωνυμία του δεύτερου καταστήματός μας το 2014 στο κέντρο της Αθήνας, στο Παγκράτι. Με χαρά σας περιμένουμε στο κατάστημά μας να σας γνωρίσουμε από κοντά. Γιατί το δώρο παραμένει μία άμεση και διαδραστική εμπειρία.

Ετοιμάσαμε αυτό το site για να ενημερώνεστε για τις προτάσεις μας και για να σας δίνουμε έξυπνες ιδέες. Μία μεγάλη ποικιλία από τα προϊόντα μας διατίθενται για online αγορές, οπότε μπορείτε να επισκέπτεσθε το site μας είτε για να τα παραγγείλετε και να τα παραλάβετε από το κατάστημά μας είτε να σας το στείλουμε είτε απλά να ενημερώνεστε για τη διαθεσιμότητα τους και να έρθετε να τα δείτε από κοντά. Μπορείτε πάντα να μας καλέσετε για οτιδήποτε χρειαστείτε και για όποια απορία έχετε.

Είμαστε πάντα κοντά σας να σας κάνουμε προτάσεις αν χρειάζεστε συμβουλές για το κατάλληλο δώρο, είμαστε άλλωστε ο προσωπικός σας guru. Μπορείτε να μας βρείτε στο κατάστημα δώρων Guruzz στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απ΄ όπου μπορούμε να επικοινωνούμε. Θα χαρούμε να ακούσουμε τις απόψεις σας και τα σχόλιά σας!

ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ GURUZZ

Στο Guruzz θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή από φιγούρες Funko Pop αλλά και πολλών άλλων licensed προϊόντων. Κούπες, μεταλλικές μινιατούρες, παιχνίδια, από βρεφικά μέχρι εκπαιδευτικά και αξεσουάρ είναι κάποιες από τις κατηγορίες πρωτότυπων και έξυπνων δώρων που έχουμε να σας προτείνουμε στο κατάστημα δώρων Guruzz. Διαθέτουμε τις μινιατούρες της Bullyland και πολλά επώνυμα λούτρινα, όπως της Disney, τη σειρά της Peppa, στρουμφάκια και ήρωες του Ice Age. Επίσης έχουμε επιλεγμένα προσωπικά δώρα, όπως μπρελόκ, φλασκιά, σετ αυτοκινήτου και με στυλό, αναπτήρες Zippo, βραχιόλια, για γυναίκες και άντρες, και κομπολόγια.

ΗΡΩΕΣ CARTOON, COMICS, ΗΡΩΕΣ ΔΡΑΣΗΣ

Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία δώρων, φιγούρες, λούτρινα και κούπες με χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, όπως ο Μίκυ Μάους και η Μίνι Μάους, ή τον αγαπημένο σας υπερήρωα, όπως τους Batman, Superman, Spider-man. Και ας μη ξεχνάμε τον Harry Potter! Αυτές οι επιλογές είναι ιδανικές τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες, επειδή προσφέρουν πολλά διαφορετικά στυλ και θέματα για να διαλέξετε.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Τα παιχνίδια είναι η καλύτερη αφορμή για ποιοτικό οικογενειακό χρόνο, επειδή επιτρέπουν στα παιδιά και στους ενήλικες να ξεφύγουν από τις καθημερινές υποχρεώσεις και να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους με νέους τρόπους. Τα παιχνίδια είναι εξαιρετικά δώρα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εκπαιδευτικό εργαλείο εκτός από διασκέδαση. Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών που ξεχωρίζουν από τα συνηθισμένα, όπως λούτρινα, αυτοκινητάκια, τρενάκια και πίστες, κούκλες, άμαξες κουκλόσπιτα, παιχνίδια με δεινόσαυρους και πειρατές, μουσικές μπιζουτιέρες και σετ ομορφιάς και άλλα πολλά!

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι ένας πολύ καλός τρόπος διασκέδασης με φίλους είτε πρόκειται για ένα βράδυ είτε για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος διάδρασης, Και . Αν ψάχνετε για κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να περάσετε χρόνο με τα μέλη της οικογένειας και τους αγαπημένους σας, τότε τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι ιδανικά! Διαθέτουμε μια ποικιλία επιλογών που είναι ιδανικές για οικογενειακές στιγμές ή απλά για παρέα με φίλους. Είτε ψάχνετε για κάτι κλασικό όπως το σκάκι είτε για ένα καινοτόμο παιχνίδι στρατηγικής (μην ανησυχείτε αν δεν ξέρετε πώς λέγονται αυτά), η μεγάλη μας ποικιλία παιχνιδιών θα διασκεδάσει τους πάντες.

Αν ψάχνετε για ένα δώρο που θα το απολαύσουν τα παιδιά αλλά και τα μέλη όλης της οικογένειας, σκεφτείτε να τους χαρίσετε μερικά πράγματα από τις επιλογές μας. Τα δώρα πρέπει να είναι διασκεδαστικά – δεν χρειάζεται να είναι ακριβά!